Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

tisdag 2 augusti 2011

Celia Fenn till Finland


Celia Fenn är på väg till Finland. Här är hon kanske mest känd via de kanaliserade texter som Pirjo Laine har översatt till finska. Celia är från Sydafrika och är kanal för bl.a. Ärkeängel Mikael och Maria Magdalena, författare, talare och grundare av Starchild Global. Hon reser runt världen och gör energiarbete tillsammans med människor och grupper.

I samband med sitt Finlandsbesök drar Celia Fenn två olika tillställningar:

en Workshop som kommer att handla om Det Heliga Hjärtat och Graalkoderna, elementärenergierna och skogens väsen. I Grankulla 12 - 13.8.2011.

Seminariet den 14.8.2011 kommer att hållas i Balders sal i Helsingfors och handla om Uppstigning, transformation och de gyllene nycklarna som öppnar upp vägen till det mångdimensionella medvetandet.


LÄS MERA om tillställningarna www.cosmiclight.fi. För mera info kontakta: annikki.viitala(at)cosmiclight.fi eller mai.niemi(at)welho.com.

Celia berättar själv mera om sitt besök på sin egen hemsida:  www.starchildglobal.com/finland2011.html


Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...