Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

tisdag 9 augusti 2011

Dr Wayne W. Dyer i intervju av Lilou Mace


- Dr Wayne Dyer's Leukemia and John of God's healings on WayneDenna intervju är värd att lyssna på. Lilou har fått sina önskningar uppfyllda och får träffa Dr Dyer i hans hem i Maui på Hawaii och göra denna intervju. Nu vid 71-års ålder ger han egentligen inte intervjuer mera.
Dr Dyer är internationellt känd som författare och talare inom självutveckling. Han har skrivit 30 böcker och medverkat i tusentals tv- och radioprogram.
Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...