Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

torsdag 4 augusti 2011

Ekologisk rengöring av mikrovågsugnDet kan upplevas som besvärligt att städa mikrovågsugnen ren. Den samlar ju en beläggning av fett och matrester. Det är egentligen ingen sak och går snabbt och lätt om man gör såhär:  ställ in en skål med vatten och några skivor färsk citron och kör mikron på 600 watt i cirka 30 sekunder. Låt citronvattnet stå kvar och ånga i några minuter. Sedan torkar du med en fuktig trasa. Det går både lättare och är mer skonsamt mot naturen än att använda rengöringsmedel. Och en härligt fräsch citrondoft får man på samma gång!


Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...