Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

tisdag 23 augusti 2011

Hjärtan på tråd

Lyktranka eller Hjärtan på tråd (Ceropegia woodii) är en väldigt lättodlad och tålig växt. Den passar perfekt i den moderna heminredningen. Rankorna kan hänga ner över kanten på en ampel, snurras runt till ett knyte ovanpå krukan eller växa på en båge eller dylikt. Den växer troget på med nya vackert ådrade blad på allt längre och längre rankor. Jag har ett exemplar som har vuxit över en meter i sommar. Allt den begär är litet ljus, litet vatten och litet kärlek.
Vill du föröka denna bedårande växt och få flere exemplar är det bara att ta av några rankor och peta ner dem i en kruka. När de sedan vuxit till sig kan de också bli fina små presenter att ge bort.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...