Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

söndag 21 augusti 2011

Världsalltet i FST5Världsalltet är ett nytt magasin om tro och existens, som på söndag kväll 21.8.2011 började visas i Finlands tv kanal FST5. Det är det danska samhällsprogrammet Univers från 2009 som granskar samhället ur religiös, etisk och existentiell synvinkel. Serien innehåller trettio  program, varav hälften i nuläget är inplanerade att visas på FST5. 

Det första programmet handlar om att världen kan bli en bättre plats om vi lär oss använda hjärtats intelligens. Det menar författaren och terapeuten Margit Madhurima Rigtrup. Men vad betyder det egentligen? 
Detta första program kan ses i repris endast måndagen den 22.8.2011 kl. 16.55 (28 minuter) finsk tid. Rättigheterna för att visas online på YLE Areena finns inte men alla avsnitten finns under följande länk: http://www.dr.dk/DR2/Univers/ (på danska).


Programledare för magasinet är Dina Birthe Al-Erhayem, en dansk skådespelare och programvärd med irakiska rötter. 2 kommentarer:

Anonym sa...

Visst gillar vi folkopera. Heja Åbo !

Pia - My Green Blog sa...

Javisst! Och idag håller vi tummarna för premiären :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...