Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

fredag 26 augusti 2011

Tall Ships in Turku

När kultur och hav möts kan det se ut såhär som det gjorde i Åbo hamn på torsdag eftermiddag. 
2011 års Tall Ships Regatta startade i Klaipeda i Litauen. Därifrån har fartygen seglat till Åbo dit de anlände den 26 augusti. Sedan seglar fartygen vidare den 28 augusti till Gdynia i Polen som är sluthamn för tävlingen.


Sail Training International och Åbo stad ordnar The Culture 2011 Tall Ships Regatta på Östersjön. Detta till ära för Åbos kulturhuvudstadsår. Flera ståtliga segelfartyg har lagt till vid Aura ås stränder, bl.a. de jättestora fartygen Kruzenshtern (Ryssland, 113 m), Mir (Ryssland, 109 m), Dar Mlodziezy (Polen, 109 m) och Sedov (Ryssland, 117,5 m).

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...