Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

lördag 6 augusti 2011

Dalai Lama i Finland 20.8.2011






Den i exil levande Tibetanske andlige ledaren, 14:de Dalai Lama Tenzin Gyatso besöker Finland den 18 - 21 augusti 2011.



Under sitt besök gör Hans Helighet två publika framträdanden under lördagen den 20 augusti 2011 i Barona Arenan i Esbo.

På förmiddagen ger han Buddhistisk undervisning som baserar sig på den tibetanske läraren Langri Thangpas klassiska text 'De åtta verserna för Sinnets övning' och på eftermiddagen talar han om 'Medkänslans kraft'. 
I slutet av eftermiddagens tal vill Dalai Lama besvara publikens frågor. De skall lämnas in skriftligt i insamlingslådor innan evenemanget börjar. Frågorna kan också skickas på förhand via e-post till: tiibetseura(at)gmail.com eller via Facebook.
Talen tolkas från tibetanska till engelska vid podiet samt till finska, svenska och ryska via hörlurar som kan förhandsbeställas i samband med biljettköpet.
Möjlighet finns även till förhandsköp av vegetarisk lunch i samband med biljettköp.

Biljetter: Lippupalvelu

Mera information på engelska och svenska: evenemanget och platsen



Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...