Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

lördag 28 augusti 2010

Ut med det gamla och in med det nya

I en del av huset lever vi nu som på en byggplats. Till all lycka så har vi kunnat avgränsa så att vardagen löper relativt bra i kök, vardagsrum och sovrum. Min sambo håller på och grundrenoverar wc, badrum och bastu. Jag slipar panelväggarna i trappuppgången. De skall omvandlas från patinerad 80-tals furu till en varm gräddvit färg :) Så målar jag också panel till ytterväggen. Hela huset skall målas om nästa sommar men en del av ytterpanelen byts ut redan nu i samband med att badrumsfönstren har bytts ut. Detta är ett stort projekt vi håller på med och ibland misströstar jag men så fort man ser lite resultat så känns det så roligt igen. Ut med gammal, stagnerad energi och in med fräscha, nya färger och former. Yes :)



Ny panel till ytterväggen   Foto: My Green Blog - Pia




Gamla wc stolen - nu ett rosa minne... Foto: My Green Blog - Pia





2 kommentarer:

Anonym sa...

Ni är jätte duktiga, kämpa på, det kommer att vara mödan värt.(Oi, lite åska bullrar i Tirmo skogar.)Kram Katri

Pia - My Green Blog sa...

Tack för uppmuntran! Jag blir helt lyrisk när jag tänker på hur snyggt det blir. Jag trivs bättre för varje dag som går :) Kram Vännen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...