Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

onsdag 29 september 2010

Den nya medvetenheten - att handla från hjärtat

 
Little Grandmother
Kiesha Crowther är dotter till en vit pappa av dansk härkomst och en mamma som är amerikansk indian av stammen Sioux/Salish. Hon växte upp på en liten jordbruksort i södra Colorado, USA. Som barn var hon ensam ute i naturen under långa perioder. Där levde hon med och lärde av de fyrbenta, de enbenta, de bevingade och simmarna liksom av stjärnfolket och stenfolket. Helt omedveten av att vid mycket ung ålder ha blivit identifierad av stammens äldre som blivande schaman. Hennes unga liv kännetecknades av många ovanliga händelser och hennes egna förmågor som hon inte förstod. Som barn lärdes hon av sina förfäder, sin avlidna mormor och av Moder Jord och blev känd för sin förmåga att känna av och kommunicera med vilda djur och att se och arbeta med energier.

Efter att ha blivit invigd på sin väg som schaman och "Wisdom Keeper" och kallad Little Grandmother har Kiesha börjat dela med sig av förutsägelser och läror och börjat utföra heliga ceremonier. Hon bär ansvaret för att inneha och kommunicera jordlig visdom och de uråldriga förutsägelserna för vår tid. På senare tid har hon låtit filma sina tal och släppt videofilmer av dem. De finns gratis till allas påseende på YouTube och har hittills setts av hundratusentals människor över hela Jorden.
Hennes arbete som "Wisdom Keeper" inkluderar också att gräva ner heliga kristaller  på specifika platser i världen. Dessa förnyar och förstärker Moder Jords värdefulla leylinjer.
I hennes kraftfulla budskap betonas vikten av förändring på såväl individuell som jordisk nivå, hur man lever från hjärtat och i rätt förhållande till Moder Jord och att komma ihåg vem vi är--DEN MÄKTIGA JAG ÄR.

Little Grandmother reser ofta och håller föredrag, workshops och helande ceremonier för Moder Jord både i USA och internationellt.
    

   
  

2 kommentarer:

Nina (Flo) sa...

Wow, vad kan jag annat säga. Vilken person :)

Pia sa...

Det var precis vad jag tänkte första gången jag lyssnade till henne! Hon är otroligt karismatisk och helt genuint genom äkta. Intressant att följa hennes visdom och arbete och det kan man ju göra i realtid med dagens teknik. Underbart!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...