Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

lördag 11 september 2010

Sanna Ehdins nya bok - Finn din energikodHär är Sanna Ehdins senaste hälsobok: Finn din energikod! (344 sid, Forum sept 2010). Den tar upp hälsan från ett energiperspektiv, vilket är den glömda faktorn eftersom vi inte har så bra begrepp för detta. Sanna tänker ändra på det i och med denna bok. Sätta fokus på människors energikapacitet och hur vi kan använda den rätt!
Finn din energikod bygger på de senaste forskningsrönen och visar hur du gör för att höja din energinivå och öka energiflödet i kropp och själ. Sätt fokus på en hög energinivå och du får automatiskt välbefinnande, inre styrka och friskhet! Vi är skapade för att må bra och känna oss glada!

Boken visar vägen till din energikod, den som stämmer just för dig. Detta nya synsätt förenklar allt för den moderna människan. Du får de konkreta råd du behöver för att upprätthålla en hög energinivå, känna dig inspirerad, kreativ och levnadsglad. Det gör livet så mycket lättare!


Detta är Sannas 12.e hälsobok, den största och ändå lättläst med många energiövningar.

Sannas eget omdöme: "Den optimala självhjälpsboken".
Skynda på och skaffa den - det har jag gjort via adlibris.

2 kommentarer:

Flo sa...

Spännande! Jag har bara läst hennes klassiker "Den självläkande mänskan", visste inte att hon skrivit hela 12 böcker!

Pia sa...

Man lär sig nytt varje dag Nina :)
Kanske du också vill läsa boken? Jag tycker att hon är otroligt driftig och hon om någon lever ju själv verkligen det hon lär.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...