Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

lördag 18 september 2010

En ekologisk önskan har uppfyllts!

Jag har hittat Svarfvars gård!

 

Ett tag nu har jag varit upprörd över det lokala icke existerande utbudet av ekologiska grönsaker och frukt. Jag har varken hittat närproducerat eller tillräckligt bra ekologiskt sortiment i de lokala matbutikerna. Idag sökte jag på Google och hittade följande:

Ekologisk mat från dörr till dörr!
Svarfvars gård och till den tillhörande Hyvän Elämän Ruokakauppa Oy i Raseborg producerar och levererar ekologiska- och biodynamiska livsmedel till hemhushåll, skolor, barndaghem och restauranger i huvudstadsregionen och i Västnyland. 
De säljer både produkter de odlar själv och andra eko-producenters produkter samt importerar olika ekologiska produkter. YES :)
Jag har inte ännu blivit kund hos dem men det finns på nästa veckas agenda. Jag berättar mera sedan när jag fått den första leveransen.


4 kommentarer:

Anonym sa...

Good 4 you! Grattis!
Är du nöjd med ditt nya hår?
h. Saltå kråkan ;o)

Pia sa...

Absolut nöjd! Jag skall skriva ett inlägg om det bara jag hinner :)

Flo sa...

Jag har också tänkt byta från Labby till Svarfvars, för Labby har tyvärr inte hållit måtten. Kvaliteten har varit toppen, servicen är vänlig då när den finns, men kommunikationen haltar bad time och det irriterar mig verkligen. Ska först kolla om min halva ren kommer fram, sen ska jag kolla in Svarfvars!

Pia sa...

Nu är jag ju lite orolig för jag skrev till Svarfvars förra fredagen för att ta reda på om distributionsrutten, vilken dag de kommer hit, men jag har inte fått svar på mitt mail ännu i skrivande stund alltså tisdag kväll... Det börjar ju inte så lovande.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...