Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

torsdag 30 september 2010

Ekobutiken Ruohonjuuri

Jag måste passa på och skriva några ord om ekobutiken Ruohonjuuri (Gräsroten). Senast jag var där var i deras butik vid Kampen i Helsingfors. Jag blev glatt överraskad kan jag berätta! Utrymmet är stort, urvalet brett och servicen lyhörd och otroligt vänlig. Jag kan bara rekommendera ett besök, där finns produkter att upptäcka för alla och envar. Ta god tid på er och laborera i utbudet.
Ruohonjuuri-butikerna finns på två ställen i Helsingfors, i Tammerfors och i Åbo. Adresserna och öppethållningstiderna hittar du här. Hemsidan är tyvärr bara på finska vilket är synd för där finns mycket info, tävlingar och annat matnyttigt. Allt kryddat med lite humor!


Foto: My Green Blog - Pia

 
Jag var ute efter Logona hårprodukter. Jag hittade deras hudvårdsprodukter också och fick fin hjälp av sakkunniga försäljare. 
Biofairs ris-quinoa spagetti kan jag varmt rekommendera. Den fick klart godkänt av bonusbarnen också. De märkte ingen skillnad mot "vanlig" spagetti! 


2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för vinken. Spagettin måste jag prova. Har fått sån avsmak för vete.Quinoa-ris låter perfekt för min mage!Första frostnatten i Tirmo, snart dags för vinterringarna! Trevligt veckoslut till er.Kramsi Katri

Pia sa...

Tack vännen! Bra att jag kan bidra med lite tips nu och då.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...