Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

fredag 3 september 2010

Betydelsen av eko bananer

I norden  äter vi väldigt mycket bananer och det är nyttigt och bra.
 
Det som inte är bra är att bananer besprutas med sjukt mycket gift. 50 kilo gift per år går åt för en hektar bananplantage.
 
Från och med nu vill jag att ni alla köper ekologiskt odlade bananer (i Sverige KRAV märkta och i Finland Luomu, på engelska kallas de Bio-, Eco- eller Organic bananas) och bojkotta helt de supergula, blänkande, äckliga Chiquita som smakar illa. De är giftiga och dödar både människor och miljö.

Ekologiska bananer är helt fria från kemiska bekämpningsmedel. De innehåller dessutom dubbelt mera vitaminer och mineraler än de giftiga. Köp av dem, de är super goda och en bra början på din nya ekologiska väg!Organic bananas


Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...