Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

söndag 26 september 2010

Eurovision Song Contest - Nostalgitrippen fortsätter

Året är 2004 och jag är fullständigt hänförd av tonerna i denna låt, Lane Moje - Mitt lamm. Klangen från instrumenten och Zeljkos röst berör och förtrollar. Det är en underbar helhet. Schlager? Kanske inte men definitivt folkmusik. Här kommer två olika videoklipp för man kan inte få nog av denna melodi. De kom faktiskt på andra plats efter Ruslana från Ukraina med Wild Dances som vann detta år.


2 kommentarer:

Kamomilla sa...

hej!
Du frågade om loppisarna jag går på. För det mesta är det loppisen "Vanha kammari" i Pargas eller Manhattan i Åbo. Ingendera något speciell egentligen, jag har kanske bara en speciell förmåga att dyka fram pärlorna bland trasorna? ;)
Jag har loppishandlat i 20 år så jag tror jag har utvecklat loppisögon.. :)

Ha en trevlig och kreativ vecka!
Kamomilla

Pia sa...

Hej Kamomilla! Tusen tack för besöket och informationen. Vad glad jag blev :)
Jo, det gäller ju att kunna "se med rätt ögon" även så att det man hämtar hem sedan verkligen passar in där man tänkt det. Det är en begåvning i sig.
Fortsatt intressant höst i studiernas tecken önskar jag dig!
Pia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...